Η ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 

ενημερώνει τους ενδιαφερομένους ότι, μετά από σχετικές οδηγίες του ΑΣΕΠ  και της Γενικής Γραμματείας Πολιτισμού (δείτε σχετικό έγγραφο) , επαναπροκηρύσσει στο ορθόν τις ανακοινώσεις για την πρόσληψη 29 συνολικώς ανέργων στις περιφερειακές ενότητες Αργολίδας, Αρκαδίας και Κορινθίας. Η νέα προθεσμία παραλαβής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες και συγκεκριμένα από την Τετάρτη 30 Ιαν. 2013  (κάθε μέρα και το Σαββατοκύριακο) ως την Παρασκευή 8 Φεβρ. και ώρες 15,00 ως 19,00.

 

 Η διαφορά με την ανακληθείσα ανακοίνωση αφορά ΜΟΝΟ στους ημερήσιους φύλακες για τους οποίους στο προσοντολόγιο προστίθεται και η «Μέτρια γνώση της αγγλικής ή γαλλικής ή γερμανικής ή ιταλικής ή ισπανικής γλώσσας». Δεν αφορά άλλες ειδικότητες.

 

 Όσες αιτήσεις έχουν ήδη σταλεί ταχυδρομικώς γίνονται αποδεκτές, μετά και από σχετική διαβεβαίωση  του ΑΣΕΠ. Οι ωφελούμενοι που ενδιαφέρονται για την ειδικότητα των ημερήσιων φυλάκων και  έχουν ήδη αποστείλει ταχυδρομικώς τις αιτήσεις τους, εφόσον διαθέτουν το παραπάνω προσόν, πρέπει να αποστείλουν και το σχετικό πιστοποιητικό.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ της αρχικής σελίδας ¨ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ 25Η ΕΒΑ” ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΙς ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ

πληροφορίες κ. Μ. Σπηλιοπούλου 6944103444